لیست اختراعات احمد شريفي
يك دستگاه قابل حمل است كه براي تمرين تكنيك هاي جراحي ويدئويي-لاپاروسكوپي طراحي شده است. دستگاه اجازه استفاده از تكنيك هاي جراحي را مي دهد كه دقيقا شبيه سازي موقعيت هاي جراحي واقعي را با ضبط منطقه كار جراحي بر روي يك دوربين فيلمبرداري خودكار يا دستگاه تصوير برداري ديجيتال و انتقال تصوير گرفته شده به يك مانيتور تلويزيون، صفحه LCD يا كامپيوتر انجام مي دهد، از راه دور مشاهده مي شود و همچنين اجازه مي دهد كه اين پرونده ضبط شود و بعدا مورد بازبيني و نقد قرار گيرد. اين دستگاه به طور كلي كار تسهيل عمل جراحي در بافت شبيه سازي شده را انجام مي دهد. به طور خاص، دستگاه براي يك عمل جراحي لاپاروسكوپي طراحي شده و به معلم يا كارآموز جراحي اجازه مي دهد تا انواع روش هاي لاپاروسكوپي را نمايش دهد يا تمرين كند.
در كاتر طراحي شده، بازو به جاي يك محور تبديل به 2 محور مي گردد و در واقع 2 تكيه گاه در اين كاتر در نظر گرفته شده است كه اين مكانيزم باعث شده است ضريب تبديل نيرو و يا مزيت مكانيكي كاتر به 30تا 40 افزايش يافته كه باعث كاهش قابل توجه نيروي اعمال شده به دست دندانپزشك مي باشد.
با توجه به افزايش جمعيت كشور و كمبود منابع مختلف بحث صرفه جويي به عنوان يكي از مهم ترين و حياتي ترين بحث ها امروزه مطرح است. با توجه به افزايش قيمت نهاده هاي كشاورزي و وجود رقابت بين كالاهاي داخلي و خارجي پياده سازي كشاورزي دقيق در داخل كشور ضروري است. كشاورزي دقيق بدون آگاهي از خصوصيات و مشخصه هاي خاك كه در عملكرد محصول موثرند، محقق نمي گردد. تغييرات منطقه اي خواص خاك و پيچيدگي عوامل موثر بر عملكرد مزرعه معضل مهمي در در زمينه پياده سازي فناوري هاي ويژه منطقه اي در كشاورزي ايجاد كرده است. فرض هاي نادرست شكل گرفته بر پايه الگوهاي نمونه برداري غير اصولي يا بر اساس نمونه گيري با فاصله زياد و غير دقيق، موانع اجراي كشاورزي دقيق مي باشد و نياز به نقشه برداري بهينه از مشخصه هاي خاك را آشكار مي سازد. اندازه گيري هدايت الكتريكي ظاهري خاك براي مشخص كردن خواص آن در مطالعات زمين شناسي و زيست محيطي در آمريكا و برخي كشورهاي پيشرفته مورد استفاده قرار گرفته است. هدف اين اظهارنامه معرفي اجمالي هدايت الكتريكي ظاهري خاك ، بررسي اجمالي ارتباط بين هدايت الكتريكي و ديگر پارامترهاي خاك، معرفي روش هاي اندازه گيري هدايت الكتريكي ظاهري و معرفي دستگاه ساخته شده براي اندازه گيري هدايت الكتريكي خاك مي باشد.
سيس دي آمين دي كلرو پلاتين (سيس پلاتين) به عنوان يك ضد تومور با اثر بر روي رشته هاي ماكرو مولكول DNA كروموزوم هاي سلول هاي سرطاني و كاهش سرعت تقسيم آنها موثرترين تركيبي است كه در حال حاضر براي درمان انواع سرطان ها بكار مي رود. در اين طرح ابتدا روش هاي مختلف سنتز سيس پلاتين بررسي شده و از ميان آنها روش طارا به عنوان بهترين روش انتخاب گرديد. در اين روش كه براساس پديده اثر ترانس استوار است محصول بصورت كاملا انتخابي و با راندمان و خلوص بالا بدست مي آيد. علاه بر آن با تغيير آنيون انتخابي در مرحله آخر ساير همرده هاي سيس پلاتين را كه غالبا در درمان سرطان موثرند مي توان سنتز نمود. بر طبق روش طارا سيس پلاتين با استفاده از ماده اوليه پتاسيم هگزا كلروپلاتينات K2PtCl6 و در طي سه مرحله واكنش بدست مي آيد. پس از انتخاب بهترين روش با بهينه كردن شرايط آزمايش سنتز و خالص سازي شامل نسبت مولي واكنشگرها و نوع آنها سيس پلاتين با راندمان 90/25٪ تهيه شد. در نهايت محصول بدست آمده بوسيله طيف هاي IR و UV-VIS مطابق مرجع استاندارد USP شناسايي شد و از لحاظ كمي وكيفي با نمونه خارجي مقايسه گرديد .
موارد یافت شده: 12